Welcome to ZHAOHUI

Mireserdhët në faqen e ZHAOHUI. Këtu ju do të informoheni për cdo shërbim, paketë apo njohuri mbi të bukurën.

TRAJTIME/ MASAZHE

face-01

Beauty Face

A keni menduar gjithmonë për një make-up profesional, ne në Zhaohui ju ofrojmë produket cilësore dhe ju bëjmë të ndjeheni si kurrë më parë.

massages-01

Massages Treatment

Ndjeheni të lodhur nga puna e përditshme dhe detyrat e javës? Ejani pranë ambjenteve tona tu dhurojmë relaks dhe energji të re

nails-01

NAils

Duart tuaja duan përkujdesje, mjeshtëri dhe profesionalizëm . Duke i shtuar dhe pak art me nocionet e ngjyrave. Manikyr dhe Pedikyr.

Produkte CIlësore

Çdo produkt i sallonit tonë vjen nga distributorë të kompanive të liçensuar dhe tepër cilësore.

Sukses ndër vite

Prejardhja nga shteti i KINËS ku përmbahet si një ideologji tepër e sukseshme për bukurinë e femrës.

Çmime konkuruese

Krijuar për të gjitha moshat dhe shtresat. Çdo kush meriton të ndihet e bukur dhe ne ju mundësojmë çmime tepër efikase.

PAKETAT TONA ME ÇMIMET MË TË LIRA!